Plaatimise lõpptulemus sõltub aluspinna täpsusest. Hea tulemuse tagamiseks pakume meie plaatimist tavapäraselt koos aluspindade ehitamise, ettevalmistamise või korrastamisega. Eriti palju mõjutab hästi ettevalmistatud aluspind suurte plaatide paigaldamist. Aluspind peab olema sile, õigete kalletega ning kindel. Seetõttu, et vastutus ei hajuks, tasub tellida kõik tööd ühest kohast.

Küsige julgesti, me anname nõu!


Vannitoa remont ei ole lihtne. Meeleldi anname teile nõu! Meil on pikaajalised kogemused nii vannitubade ehitamisel kui ka majade ja avalike suurobjektide ehitamisel. 

 

Hea koostöö eeldab alati tihedat suhtlust ja soovi saavutada parim tulemus. Kirjutage või helistage meile, lahendame koos tekkinud küsimused!

Helista meile

+372 5620 8888

Kirjuta meile

info@meisterviimistlus.ee

Saame kokku

Lepime aja kokku ja kohtume!

Meisterviimistlusest

Meisterviimistlus OÜ on loodud 2007. aastal. Ehituse alal on määravad kogemused-oskused ja soov maksimaalselt head tulemust saavutada. Meil on olemas kvalifikatsiooniga töömehed, üle 15 aasta kogemusi ehituse vallas ja soov pakkuda tellijale parimat lahendust! Oleme orienteeritud koostööle, sest vaid nii saame saavutada teie jaoks maksimaalse tulemuse! 

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Tag Manager
Tag
Kinnita
Keeldu