Vannituba ja plaatimine

Enne plaadi ostmist konsulteeri paigaldaja või spetsialistiga. Keraamiliste plaatide valik on rikkalik: paigaldada saab nii ruumilise efektiga 3D plaate, kui erineva kujuga, näiteks kuusnurkseid plaate, 1,2 korda 2,6 meetrit suuremõõtmelisi plaate jne. Valida saab ka puidu-, betooni- ja metalliimitatsiooniga või välimuselt kangast ja vaipa meenutavaid plaate.

Oleme teinud pikka aega plaatimistöid ja see on loonud hea koostöö suuremate plaadimüüjatega Eestis. Praeguseks oskame kliendile soovitada eri tootjate plaadivalikust ruumi tingimustele sobivaid plaate. Lisaboonusena saab klient osa vaid Meisterviimistlusele pakutavast allahindlusest. Seetõttu on kliendil on kasulik plaadivalik enne ostu meiega kooskõlastada või plaadid üheskoos hulgimüüja laos välja valida.

Õige plaadi valimine annab ka kokkuhoidu, sest saame ruumi mõõte arvestades valida plaadid nii, et neid võimalikult vähe lõikamise tõttu raisku läheks. Samuti saame keerulise paigutuse puhul aidata välja arvestada täpsed vajaminevad plaadi kogused. Üsna sageli sõidame kliendiga koos hulgilattu ja valime üheskoos välja nii sobiva plaadi kui ka vuugisegu tooni.

Mauris ornare libero in risus ullamcorper dignissim. Suspendisse metus libero, dictum et laoreet hendrerit, dapibus non velit. Integer consectetur euismod sem vitae vestibulum. Nam quis enim non nunc fermentum volutpat at ac nunc. Praesent non dolor quis turpis placerat suscipit. Nunc quis velit magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et erat dolor. Vestibulum sollicitudin mollis ligula, dictum fringilla velit scelerisque a. Mauris ligula justo, mattis a pellentesque a, aliquam egestas magna. Donec fringilla velit sit amet quam tempus venenatis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris in est vitae neque ultrices tristique. Nam quis enim non nunc fermentum volutpat at ac nunc. Praesent non dolor quis turpis placerat suscipit. Nunc quis velit magna.

Küsige julgesti, me anname nõu!


Vannitoa remont ei ole lihtne. Meeleldi anname teile nõu! Meil on pikaajalised kogemused nii vannitubade ehitamisel kui ka majade ja avalike suurobjektide ehitamisel. 

 

Hea koostöö eeldab alati tihedat suhtlust ja soovi saavutada parim tulemus. Kirjutage või helistage meile, lahendame koos tekkinud küsimused!

Helista meile

+372 5620 8888

Kirjuta meile

info@meisterviimistlus.ee

Saame kokku

Lepime aja kokku ja kohtume!

Meisterviimistlusest

Meisterviimistlus OÜ on loodud 2007. aastal. Ehituse alal on määravad kogemused-oskused ja soov maksimaalselt head tulemust saavutada. Meil on olemas kvalifikatsiooniga töömehed, üle 15 aasta kogemusi ehituse vallas ja soov pakkuda tellijale parimat lahendust! Oleme orienteeritud koostööle, sest vaid nii saame saavutada teie jaoks maksimaalse tulemuse! 

Salvesta
Kasutaja küpsiste seaded
Loodame, et saate meie veebilehte segamatult kasutada. Kui te keelate kõik küpsised, võib tekkida lehe kasutatavuses tõrkeid.
Luba kõik
Keela kõik
Loe lisa
Google Tag Manager
Tag
Kinnita
Keeldu